De zogenoemde spindle (staat niet voor: Super Pokke Indrukwekkende Niet Dichte Lucht Entree) grille van Lexus is een verworven smaak. En bij sommige Lexus-modellen valt er simpelweg niet aan te wennen. De coupés van het merk zijn hier een uitzondering op.

De Lexus RC300h en de Lexus LC lijken gemaakt te zijn voor de enorme grille. En ook na de lichte facelift, oogt de RC 300h alleraardigst. Zeker nu de Lexus RC 300h-facelift dichter naar de LC toekruipt.

De Lexus RC 300h-facelift doet alles beter

Lexus nam de ophanging onder handen, verbeterde de aerodynamica en zorgde ervoor dat de 2,5-liter viercilinder en elektromotor met samen 223 pk beter bij de les zijn. Het zou de ideale Gran Turismo moeten zijn, volgens het merk.

In het interieur plaatst Lexus het klokje van de Lexus LC. Kleine irritatiepuntjes werden verholpen door bijvoorbeeld de kniekussens groter te maken en te verplaatsen. We zullen Lexus bedanken namens de lange mensen.

Over de LC gesproken…

Over coupés van Lexus gesproken. Van de LC komt een speciale Yellow Flare-edition. Die zie je hieronder. De Lexus LC Flare Yellow Edition is leverbaar als hybride LC 500h en als LC 500 met atmosferische V8-benzinemotor.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie