De woorden Liberty en Walk hebben de macht om het altijd beschaafde internet in woeste razernij te laten exploderen. Hordes fans vinden het de mooiste creaties die het asfalt mogen betreden (als er geen drempel ligt). Aan de andere kant staan de puristen die spugen op alles wat gemodificeerd is. En de Liberty Walk Maserati GranTurismo is zo gemodificeerd als ze komen.

De Liberty Walk Maserati GranTurismo is zoals elke vrijheidsloop laag en breed. Zeer laag en zeer breed. Vermoedelijk is dit exemplaar uitgerust met luchtvering (of airride, voor de kenners). Zoniet, dan moet de bestuurder uitkijken voor elk kiezelsteentje dat op de weg ligt. Achterop plakt de tuner een dikke ducktail en voorop een sleepoog om schenen mee open te halen.

De hele kit kost net iets meer dan anderhalf miljoen yen. Slordig omgerekend is dat zo’n 15.000 euro. Dan heb je wel een setje uit koolstofvezel. De plastic versie is iets goedkoper. Maar als je dan toch je peperdure Maserati gaat verbouwen, doe het dan gelijk goed.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)