Liberty Walk Toyota Prius is werkelijkheid

Liberty Walk is Ferrari en Lamborghini zat, pakt Toyota Prius aan

Foto('s): Liberty WalkLiberty Walk Toyota Prius
Liberty Walk Toyota Prius

We hebben de grens van Wataru Kato, meneer Liberty Walk himself, gevonden. De Japanse tuner leek die grenzen namelijk niet te hebben en zette zonder enkele aarzeling de slijptol in een Lamborghini of Ferrari. Een Toyota Prius, zo blijkt nu, gaat de tuner te ver. Misschien bang voor een shock?

De Liberty Walk Toyota Prius is door de tuner die zijn liefjes graag vetmest weliswaar aangepakt, maar van de wielkasten zijn ze afgebleven. Geen popnagels of slijppraktijken. Een flinke onderbeet voorop, een set kloeke velgen, een diffuser en een hoop minder hoogte – dat is het wel zo’n beetje.

Toyota Prius LiLiberty Walk Toyota Priusberty WalkFoto('s): Liberty Walk
Nee dank je, ik Liberty Walk wel naar huis

Haat jij het als mensen zonder weerzin naar je kijken, dan kun je voor 5.070 dollar jouw Toyota Prius de Liberty Walk-behandeling geven. De velgen zitten bij de prijs inbegrepen. Heb je een oudere Toyota Prius? Daar heeft de tuner ook het een en ander voor liggen. Uit de angst dat we van Google advertenties voor de kits krijgen, gaan we ze niet voor je opzoeken. Je weet nu dat ze er zijn, ons werk is gedaan. Je tijdlijn verpesten mag je lekker zelf doen.

Reacties
  1. Haye Mellema zegt op 28 juni 2019 om 16:16:

    Beetje Urus-idee? Geef wat mensen willen, dan verdien je geld om exclusiviteit te ontwikkelen?

  2. chris zegt op 27 juni 2019 om 22:45:

    Nog belachelijker dan het origineel

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken