In 2015 kwam een Amerikaanse psycholoog tot de conclusie dat shoppen met je partner bij de Ikea het einde van je relatie kan betekenen. Wellicht dat het humeur van deze Zweed daarom niet zo geweldig is. Wanneer deurwaarders bij hem langskomen, stapt hij in een shovel en valt hij een Volvo en een vrachtwagen aan.

Het Zweedse SVT schrijft dat de man verschillende personenauto’s, sleepwagens en politievoertuigen vernielde. In de video onder dit bericht zie je hoe de man tekeer gaat in zijn shovel. Eerst tilt hij een Volvo op om die vervolgens met een klap te laten vallen. Hierna rijdt hij door richting een sleepwagen die ongetwijfeld een van de voertuigen van de man kwam ophalen.

Tijdens het prikken met de vork wordt er een band van de vrachtwagen geraakt. Die explodeert tot grote schrik van degene achter de camera. Hierna peutert de man in de loader nog wat onder de motorkap van de truck. De agressieve Zweed wordt aangeklaagd voor zware schade en het saboteren van een politie-operatie. De Zweedse politie heeft de man een boete opgelegd van 1 miljoen Zweedse kronen, wat omgerekend ongeveer 80.000 euro is.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie