Bij het zien van deze lowrider konden we maar aan één ding denken: de legendarische reclame van Delta Lloyd. Helaas, het is niet die auto, al komt de kleurstelling wel akelig dicht in de buurt. (We hebben de reclame onder aan de pagina even toegevoegd, voor de volledigheid.) Je kijkt hier naar een Oldsmobile Cutlass Supreme die verre van standaard is. Hij is momenteel in het bezit van de Nederlandse overheid en mag binnenkort naar de hoogste bieder.

De lowrider bij Domeinen gaat al even mee

Zoals vaker is ook hier niet bekend hoe de auto bij de overheidsveiling terecht is gekomen. Wel weten we dat de auto al minstens tien jaar te spotten is bij verscheidene autoshows. Het betreft een origineel Nederlands geleverde Oldsmobile Cutlass Supreme die dus al sinds de jaren tachtig hier verblijft. De ombouw naar lowrider zal dus ook gewoon in Nederland zijn gedaan.

De APK van de lowrider is sinds vorig jaar verlopen. Het is bijzonder te noemen dat de overheid een auto met een dergelijk stuur nog wil aanbieden – het voelt als een veiligheidsrisico. Anderzijds: hij moet nog gekeurd worden. Dus als hij echt onveilig is, komt hij de weg niet op. Zoals altijd is er geen geschatte waarde afgegeven. Doe een goed bod tijdens deze veiling bij Domeinen, en wellicht hop jij straks door de straat in een lowrider.

De reclame van Delta Lloyd

Advertentie

Reacties

  • Magnus heeft op 5 september 2021 geschreven:

    Ik zou er niet mee naar een show gaan, ik denk dat de vorige eigenaar de auto graag terug zou willen…

    Reageer
  • TienKubiekeCentimeter heeft op 3 september 2021 geschreven:

    Ik kan hier eigenlijk alleen maar van genieten. Lowriders zijn niet m’n ding, Amerikaanse auto’s zijn niet m’n ding maar hier zie je gewoon de liefde en de tijd die is gestopt in een auto. En dan is alles bij elkaar zo fout dat het gewoon weer aandoenlijk is.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie