Ludacris rijdt nog altijd een oude Honda uit 1993

De Acura Legend bleef in zijn verzameling

Foto('s): AcuraAcura Legend opgeknapt in 2015
Foto('s): Acura
Foto('s): Acura
Foto('s): Ludacris / FacebookAcura Legend van Ludacris in 2020
Foto('s): Def Jam Recordings
Foto('s): Def Jam Recordings
Foto('s): Acura
Foto('s): Acura
Acura Legend opgeknapt in 2015
Acura Legend van Ludacris in 2020

Wat zou jij doen als je bankrekening plots verhonderdvoudigde? Waar zou die tweehonderd euro heen gaan? Nee, gekkigheid. De meeste autoliefhebbers koesteren warme gevoelens voor hun eerste of huidige auto. Wanneer de miljoenen zouden binnenstromen, zouden ze dan ook hun auto niet direct verkopen (bovendien, wat maakt die 2.000 euro voor je barrel nog uit?), maar goed bewaren. Rapper Ludacris deed hetzelfde met zijn Acura (het luxemerk van Honda) Legend, die hij al sinds 1993 heeft.

Nog voordat het grappig was om ‘wait for it, Legend’ te zeggen, kocht Ludacris zijn Acura. En nu het inmiddels niet meer cool is om de lijfspreuk van Barney Stinson te gebruiken, heeft hij de auto nog steeds. De rapper kocht de auto nog vóór zijn eerste album en reed er meer dan 400.000 kilometer mee. De auto stond zelfs op de cover van het album Ludaversal, maar toen nog met de originele velgen en waarschijnlijk een paar honderdduizend kilometer minder.

Zo’n vijf jaar geleden kwam Acura met het voorstel om de Legend van de Fast & Furious-acteur volledig op te lappen voor de SEMA-beurs en de auto te voorzien van een setje verlagingsveren, 18-inch velgen en speakers achterin. We vermoeden dat Ludacris niet enorm veel kilometers meer maakt in zijn oude Honda, maar dat de auto simpelweg een gewaardeerd onderdeel is van zijn verzameling. Daarnaast rijdt de rapper genoeg ander duur spul van Bentley en Mercedes.

Ludacris showt zijn Acura Legend

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken