Opnieuw wordt dit jaar de MaartenMemorial gehouden, een prachtig evenement waarbij er met 100 exclusieve auto’s van Ahoy naar en op het circuit van Zandvoort wordt gereden met kankerpatiënten en hun familieleden aan boord, om hen alle ellende even te doen vergeten.

Terloops wordt er geld ingezameld om te investeren in kankeronderzoek bij de MC Erasmus Daniël den Hoed-kliniek in Rotterdam. In de vorige acht edities van de MaartenMemorial werd in totaal 885.000 euro opgehaald voor dit nobele doel.

Op 2 augustus vindt het evenement plaats; dus kom kijken langs de route of nog beter, sponsor een deelnemer! Momenteel is er al bijna 70.000 euro opgehaald, en staat de teller in totaal dus op iets meer dan 950.000 euro – weet de organisatie dit jaar de miljoen euro aan te tikken?

Aan de start van de MaartenMemorial verschijnen de meest schitterende bolides, zoals een Ferrari 458 Italia, McLaren MP4-12C, Spyker C8 Aileron, Ferrari F40 en Lamborghini Murciélago SV. Plus natuurlijk een hele rits Lotussen, het merk waar Maarten van Sten, naar wie het evenement vernoemd is, zo gek op was. Bekijk de volledige lijst deelnemers op de site en doneer aan jouw favoriet!

Foto: Eduard Mossinkoff

Reacties