De frustratie hoeft niet altijd torenhoog te zitten voordat er actie wordt ondernomen. Deze effectieve streek is het werk van een strandjutter uit Schiermonnikoog. Ene Guus vond een lege koffer en een oude camera in de milieustraat. Samen met een vriend besloot hij de camera in de grond te prikken naast het breedste stuk weg op het eiland. Met groot effect. ‘Sinds de camera er staat, klinkt op de weg enkel het geluid van indammende motoren’, meldt de Leeuwarder Courant.

Het nieuws van de ‘snelheidscontrole’ ging als een lopend vuurtje over het eiland. Al snel was iedereen op de hoogte. Het is niet alsof hardrijden nou zo’n enorm probleem is op Schiermonnikoog. ‘De laatste keer dat er op Schiermonnikoog een bekeuring werd uitgeschreven voor het negeren van de maximumsnelheid? Niemand die het zich kan heugen’, meldt het nieuwsmedium. Guus haalt de camera binnenkort weer weg, als dat niet al gebeurd is.

Reacties

  • Kees heeft op 14 juli 2022 geschreven:

    Dit is strafbaar feit deze man moet een hele grote voeten betalen voor het onwettig camera opzet en speelt voor eigen rechter .

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)