Wie geluk heeft, zit op dit moment niet alleen opgesloten, maar heeft tenminste nog een partner of kinderen. Al zal niet iedereen in die situatie van geluk spreken. Wie wel in z’n eentje de coronacrisis moet uitzingen, zal blij zijn met het gezelschap van bijvoorbeeld een trouwe viervoeter. Het is daarbij belangrijk om de beperkingen van zo’n beestje in acht te nemen. Zaken als autorijden kun je beter niet overlaten aan Kapitein Snuffert. Hetzelfde geldt overigens voor katten, konijnen en hamsters. Met reptielen zou je het nog kunnen proberen.

Afgelopen zondag gooide de politie in Washington een spijkermat uit om een achtervolging met snelheden boven de 160 km/u tot een einde te brengen. De man was doorgereden na een ongeval en had daarom de politie op zijn staart. Toen de agenten de man uit zijn auto wilden halen, zagen ze tot hun verbazing een hond achter het stuur zitten. De man betoogde dat hij zijn hond rijles aan het geven was in zijn Buick uit 1996, zo meldt Komonews.com. Het baasje van de pitbull had nog wel één hand aan het stuur.

Wie het interieur van vrijwel elke Buick uit 1996 bekijkt, ziet dat de voorste zitrij in de meeste gevallen een grote bank is. De man kon dus snel doorgeschoven zijn toen de auto stilstond, of hij bediende het stuur en de pedalen vanuit het midden terwijl hij zijn hond rijles gaf.

Foto: zomaar een hond in een auto

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)