Als hier je hart niet van gaat smelten op Valentijnsdag, weten wij het ook niet meer. De agenten van Team Verkeer Noord-Nederland spotten deze week een Citroën Berlingo met een kapot achterlicht. Het duurde vrij lang voordat de man gehoor gaf aan het stopteken, wat al argwaan wekte bij de agenten. Toen de bestelbus tot stilstand kwam, zagen de politie de bestuurder en zijn dochter voor in de auto zitten.

Achter in de Berlingo lagen een hoop spullen en iets dat afgedekt was onder een kleed. ‘Oude rotzooi’, volgens de bestuurder. Maar wel oude rotzooi met een goed modegevoel, want onder het kleed stak nog nét een laars uit. De politie trof de echtgenote van de bestuurder aan, die daar op een kratje Heineken zat. ‘Daar waren wij niet heel erg blij mee, zeg maar’, aldus de politie op Instagram.

Man laat vrouw op bierkratje achter in bestelbus zitten

 

View this post on Instagram

 

Afgelopen week zagen we in Drachten een bestelauto, een Citroen Berlingo, rijden door Drachten. Niks bijzonders, dat gebeurt wel vaker. We wilden de bestuurder echter even wijzen op zijn achterlicht, dat kapot was. Het duurde vervolgens erg lang voordat hij kennelijk ons stopteken zag. Maar het lukte wel de bestuurder, met naast zich zijn dochter, staande te houden. In de laadruimte zagen we een hoop spullen liggen en ook zagen we iets wat was afgedekt met een deken. We vroegen de bestuurder wat er onder die deken lag en hij antwoordde: “oude rotzooi”. Helaas voor hem stak er een laars onder de deken uit, waarin zijn echtgenote bleek te zitten. Als zitplaats had zij een bierkratje. Daar waren wij niet heel erg blij mee, zeg maar.

A post shared by Team Verkeer Noord-Nederland (@teamverkeer_nn) on

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie