Buurtbewoners van North Kenmore Avenue in Chicago werden horendol van de parkeerproblemen in hun straat. Ze snapten maar niet hoe het zo druk kon zijn en waarom ze altijd een half uur verderop moesten parkeren. Tot een bewoner opviel dat er kluisjes bij de auto lagen.

Toen bleek dat één persoon bijna veertig auto’s parkeerde in de straat voor zijn huis. Het gaat hier niet om een uit de hand gelopen verzameling. Hij gebruikt de service Turo (een soort Airbnb voor auto’s) om zijn auto’s te verhuren.

Verhuurmeneer Michael betwist dat hij alle parkeerplaatsen occupeert. In de onderstaande video laat hij de straat zien en alle auto’s die daar parkeren zonder parkeervergunning. Bovendien zegt hij dat de auto’s er zijn om te verhuren: ze zijn dus meestal weg en verhuurd.

Hoe komt iemand die in een appartement woont aan het geld om 38 auto’s om te verhuren? En waarom woont zo iemand niet in een flink huis met genoeg parkeerplek? Op zijn YouTube-kanaal laat Michael zijn flinke collectie apparatuur zien om bitcoins te vergaren – vermoedelijk pompt hij zijn geld direct door in de verhuurbusiness.

De verhuurder reageert

NBC Chicago over de parkeerellende

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)