Mansory heeft er de laatste tijd weer flink zin in. Eén voor een lokten ze dure auto’s de garage in om ze met nieuw koolstofvezel en een opvallend interieur weer de wereld in te sturen. De nieuwste creatie is deze Mansory Bentley Flying Spur. Of ie ervan opknapt? Mwah, misschien dat één of twee losse onderdeeltjes wel leuk kunnen staan, maar de volledige catalogus is misschien wat veel.

Het exterieur is volledig murdered out – een stoere term om te zeggen dat alles is uitgevoerd in het zwart. Zelfs de wielmoeren en het beeldje op de neus zijn zwart. De remschijven zullen wel koolstof keramisch zijn, die zijn (en blijven, vooral) ook wat donkerder dan reguliere remschijven. De bumpers zijn nieuw, Mansory monteert een kleine spoiler en de 22-inchers zijn ook fris. Het sportstuur lijkt ook anders te zijn.

De Mansory Bentley Flying Spur krijgt ook een upgrade onder de motorkap. De 6,0-liter V12 was met 635 pk al geen opdondertje, maar Mansory maakt er voor het gemak 710 pk van. Het koppel groeit naar 1.000 Nm. De nieuwe topsnelheid is 340 km/u, wat 7 km/u sneller is dan eerst. De 0-100-tijd slinkt met 0,2 seconden naar 3,6 seconden. Je zult het maar nodig hebben in je grote sedan.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie