Dit is dus blijkbaar wat er gebeurt als Mansory subtiel te werk gaat. De beruchte Duitse tuner onthult een serie aanpassingen aan de Ferrari F8 Spider en omschrijft deze als een ‘softkit’. Iets dat zorgt voor een ‘meer elegante look’ dan de zwaar heftige F8KK die we voor het gemak hieronder maar even hebben afgebeeld. Bereid je ogen maar vast voor als je het aandurft om verder te scrollen.

De softkit van de Mansory F8 Spider bestaat uit een flinke lading koolstofvezel onderdelen. Sommige hebben misschien zelfs enige invloed op de aerodynamica. Volgens het bedrijf zijn ze gemakkelijk te installeren en zijn er uitvoeringen leverbaar voor zowel de F8 Tributo coupé als deze Spider.

Meer vermogen voor de Mansory F8 Spider

Deze smaakvolle(?) aanpak komt overigens ook met een nieuwe set Mansory-velgen en biedt je de optie van twee verschillende vermogensupgrades. Met een simpele software-ingreep kan het vermogen worden opgestuwd naar 780 pk. Laat je de tuner losgaan op de turbo’s en het uitlaatsysteem, dan behoort een angstaanjagende 880 pk tot de mogelijkheden.

Voor de prijzen van de softkit die van je Ferrari een Mansory F8 Spider maakt, zul je even met de tuner moeten bellen. Wij durven niet.

De Mansory F8KK, als je durft…

Mansory F8XX
Foto: © Mansory
Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie