Zoals je weet, zijn klanten van Rolls-Royce gek op het koelen van dingen. Zo zijn de meeste modellen wel voorzien van een champagnekoeler en hebben de uitzonderlijke modellen zelfs een losse koeler voor de kaviaar. Met die informatie kan tuner Mansory wel iets. Daarom kun je de Mansory Rolls-Royce Ghost bestellen met een bijpassende koeltas, die via de sigarettenaansteker stroom trekt. In het geval van deze Ghost gebruikten ze voor de koeltas van 14 liter hetzelfde leer als op het stuur.

Uiteraard houden ze het niet bij een oranje stuur en een koeltas. De V12 in de Mansory Rolls-Royce Ghost produceert nu 720 pk en 1.020 Nm. Dit was ooit 571 pk en 850 Nm. De 0-100-tijd zakt naar 4,4 seconden (-0,4) en de topsnelheid van 250 km/u kan ‘verhoogd worden’. Hoeveel hoger de top dan wordt, is niet bekend. Onder de motorkap plaatst Mansory een koolstofvezel afdekplaat voor de V12.

De buitenkant van de Mansory Rolls-Royce Ghost

Vanbuiten is de Mansory Rolls-Royce Ghost aangepakt met 22-inch velgen, een koolstofvezel diffuser, een motorkap uit hetzelfde materiaal, een spoilertje op de achterklep en nog wat onnodige frutsels. Als je de verlichte grille wat potsierlijk vindt; dat is standaard vanuit Rolls-Royce. Een soort goedmakertje omdat ze de Spirit of Ecstasy niet meer mogen verlichten. De prijzen van alle extra spulletjes zijn niet bekend. Ook voor de prijs van de koeltas zul je even moeten bellen met Mansory.

Advertentie

Reacties

  • Oef heeft op 28 juli 2021 geschreven:

    Wat een wanstaltig ding. Henry en Charles draaien zich om in hun graf als ze zien wat die Duitsers (je zou zeggen Russen, gezien de wansmaak) met de Rolls gedaan hebben.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie