De productiviteit zal morgen wereldwijd ongekend laag liggen. Op 25 september komt Mario Kart Tour gratis naar de Play Store en App Store. We hebben nu eindelijk een tijdstip waarop je klaar moet gaan zitten met de smartphone in je handen.

Volgens de officiële kanalen van Mario Kart Tour kun je rond 10:00 uur Nederlandse tijd het spel downloaden. Er is zelfs een kans dat het spel eerder te downloaden is, maar je kunt het pas echt spelen vanaf 10:00 uur.

Update: Het spel is inmiddels te downloaden en in de game zelf staat nu 09:00 uur.

Mario Kart Tour speel je door je telefoon in de verticale stand vast te houden. Gas geven doen de karts vanzelf en je hoeft alleen maar te sturen, te springen en met voorwerpen te schieten. De GP’s bestaan uit een mix van oude en nieuwe circuits.

Lootboxes en speeltijd kopen

Ook na morgen blijft Mario Kart Tour gratis om te downloaden en te spelen. Wel zullen er betaalde opties in de racegame zitten, zoals zogenoemde lootboxes. Dit werkt hetzelfde als een pak Pokémon-kaarten kopen: je weet niet wat je krijgt.

Daarnaast kun je het spel niet onbeperkt blijven spelen. Diverse bronnen melden dat elke speler vijf hartjes krijgt en elke race kost één hartje. Zijn al je beurten verspeeld, dan moet je óf een kwartiertje wachten, óf – jazeker – extra hartjes kopen. Er is niet zoiets als een gratis lunch.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie