Zet dit alvast met koeienletters in je agenda: op 20 en 21 mei komt Max Verstappen naar Circuit Park Zandvoort voor de Familie Racedagen van Jumbo. Vorig jaar kwamen er meer dan 100.000 bezoekers op het evenement af, dus je bent alvast gewaarschuwd. Dan kun je op tijd je tentje afstoffen en het vooraan bij de slagbomen opzetten.

Er is genoeg te doen tijdens de Familie Racedagen. Het programma omvat verder verschillende demonstraties en stunts, en er komen drie raceseries in actie. Natuurlijk stapt Max Verstappen in zijn F1-bolide voor een paar demorondjes en ongetwijfeld de broodnodige donuts. Als je een selfie of handtekening wilt scoren, raden we je een stevig ellebogen-bootcamp van harte aan. Er was vorig jaar al nauwelijks bij te komen en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Maar dat mag de pret niet drukken. Geniet vooral van de verstoring van rust en stilte in de duinen. Daar zorgt niet alleen Max voor: de BOSS GP-serie komt ook in actie en er zal ook een aantal geweldige oude Formule 1-auto’s te zien zijn. Je krijgt de tickets voor het evenement bij actieproducten van Jumbo. Een soort van gratis dus; eten moet je toch. Meer informatie volgt binnenkort.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie