Bij TopGear houden we ervan: een goede configurator. Op je gemakje een droomauto samenstellen, waarbij je monetaire capaciteit niet uitmaakt. Daarna nog even het linkje naar je vrienden sturen om te laten zien welke parel of welk gedrocht je gecreëerd hebt. Was je net uitgespeeld met de Porsche 911-configurator? Check dan die van McLaren.

Het Britse merk heeft zojuist een nieuw model uitgebracht; de McLaren 720S Spider is de nieuwste toevoeging aan McLarens Super Series. Dat betekent dat het weer tijd is om creatief te worden.

McLaren 720S Spider configureren met kleuren

Keuze uit een kleurenpalet van hier tot Tokio, een sterke selectie aan wiel-ontwerpen en meer koolstofvezel elementen dan je je kunt voorstellen. Een Formule 1-auto is er niets bij. Buitenspiegels in koolstofvezel? Geen probleem. Evenals je voorruitstijlen of je luchtinlaten; alles kan in koolstofvezel.

Duur grapje?

De configurator zal je trouwens, hoe graag je dat ook wilt, op geen enkel moment de totaalprijs van je geconfigureerde auto laten zien; maar dat terzijde. Hoe veel duurder je jouw McLaren dus kunt maken dan een kale 720S Spider (303.955 euro) is nog niet duidelijk. McLaren kennende kun je best met een Audi A3 aan opties de deur uit wandelen. En zo’n koolstofvezel splitter is bijvoorbeeld al niet goedkoop.

Zelf je McLaren 720S Spider configureren

Je hebt nu naar onze wijze woorden geluisterd en bent klaar om zelf de configurator te openen. We hebben natuurlijk zelf ook niet stilgezeten en alvast een paar creaties voor jullie klaargezet ter inspiratie. Maak eerst maar je klusjes af voordat je begint.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie