Mensen die tweedehands auto's kopen zijn niet gek

Dus waarom geen gebruikte auto leasen?

Foto('s): dhiva krishna /unplashAudi S5 oranje zonsondergang parkeerplaats zee brug
Audi S5 oranje zonsondergang parkeerplaats zee brug
Advertorial

De occasionverkoop bereikte in 2018 een nieuw record met 1.991.265 stuks. Dat betekent dat er vier keer meer gebruikte auto’s werden gekocht dan fabrieksverse exemplaren. En laten we eerlijk zijn: niet al deze mensen zijn gek. Dan is het op z’n minst vreemd te noemen dat veel leaserijders alleen kijken naar nieuwe auto’s – sterker nog: tweedehandsauto’s leasen kan zeer gunstig zijn.

Financial Lease ZZP maakt het nog wat aantrekkelijker. Want bij een marge-auto hoef bij Financial Lease ZZP geen aanbetaling te doen. Je krijgt direct de auto van de zaak zonder gedoe vooral – zo hou je het geld in je zak voor belangrijke dingen, bijvoorbeeld investeren. Bovendien hoef je niet de lease-lingo te snappen. Jij kiest de auto uit die je wilt en Financial Lease ZZP regelt de rest.

Naast de financiële voordelen, zijn er ook nog meer dan genoeg argumenten voor de rijder om te kijken naar de occasionmarkt – het aanbod is namelijk veel gevarieerder. Auto’s die nieuw niet te betalen zijn, zijn tweedehands een stuk aantrekkelijker geprijsd. Plots kun je een auto kiezen met karakter, vermogen of opties die je voorheen niet kon kiezen. Een snelle Audi TT, bijvoorbeeld. Of een luxe BMW 5-serie. Kies er maar eentje uit…

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws