Iets ouds, iets nieuws, iets geleends en iets met 500 pk. Ah, wat een mooie traditie. Genoeg over bloemstukken en tafelindelingen; de trouwauto is het belangrijkste van de duurste dag van je leven.

Beeld de blijdschap van AMG-racer Maro Engel maar in toen hij hoorde dag hij de Mercedes-AMG C 63 DTM mocht lenen voor zijn trouwdag. Inclusief ‘just married’ stickers. ‘Het was een gek gevoel om weg te rijden van de kerk in de C 63 DTM samen met mijn vrouw. Beiden hadden we een enorme grijns op ons gezicht’, zegt Maro Engel.

En zijn vrouw, Steffi, wat vond zij ervan? ‘Toen het team de auto aanbood, moest ik natuurlijk wel even overleggen met Steffi. Het is niet je doorsnee geairconditioneerde auto die je normaal regelt voor de rit naar je hotel. Maar Steffi zei direct dat we de kans moesten aangrijpen.’

‘De DTM-auto maakte het cirkeltje rond omdat we ook via DTM elkaar hebben leren kennen’, zegt Maro. Vermogen en verbintenis, wat een prachtige combinatie.

Reacties

 • Ricardo heeft op 6 oktober 2017 geschreven:

  Heel mooi artikel alleen klein typfoutje in de 2e alinea, laatste zin. Daar staat: “grijs” maar ik denk dat jullie grijns bedoelde.??

  • Redactie TopGear Nederland heeft op 6 oktober 2017 geschreven:

   Misschien.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)