Voor Eva Padberg hebben wij een speciaal plekje in ons hart. Als we voor Top Gear Magazine een fotoreportage zouden moeten opsieren met een welgevormd model, dan wisten we het wel. Al moeten we schoorvoetend bekennen dat de keuze voor mevrouw Padberg voortkomt uit een aantal smaakvolle naaktreportages in Duitse bladen.

Kennelijk kijken ze die bladen bij Mercedes-Benz ook wel eens in. En dus werd Eva Padberg met een mooi kleedje gedrapeerd op de motorkap van de nieuwe CLC. Zo slaan de Duitsers twee vliegen in één klap. Publiciteit voor de nieuwe auto, die desondanks toch enigszins wordt versluierd.

Daarbij komt de nieuwe CLC natuurlijk goed uit de verf op dit soort kunstzinnige foto’s. Al vragen we ons af hoe de aandacht in dit geval wordt verdeeld tussen de auto en het meisje.

Om even bij de auto te blijven kunnen we nog melden dat deze CLC niet is gebaseerd op de nieuwe generatie van de C-klasse, maar op de vorige. Wel heeft hij hetzelfde front gekregen als de nieuwe C-klasse, die begin vorig jaar werd geïntroduceerd. Voor de coupé komen ook dezelfde motoren beschikbaar als voor de C-klasse, maar de 6,3 liter V8 van de AMG-versie blijft achterwege. Met een beetje mazzel worden auto en model binnenkort volledig onthuld.

Reacties