Eerst even wat uitleg, voordat jullie de titel ongepast correleren aan de schermafbeelding hierboven. De uitdrukking ‘tot het gaatje gaan’ heeft geen hol te maken met een in- of uitgang van je lichaam. Quest kwam erachter dat de uitdrukking uit een plaat van André van Duin gaat en dat hij het over een grammofoonplaat had. De naald van de speler gaat steeds dichter naar het midden toe naarmate een nummer afspeelt en daar zit een gaatje.

Goed, dat ook weer opgehelderd, op naar de orde van de dag. YouTube-kanaal Statesidesupercars deelde een video met hoogtepunten van Touristenfahrten op de Nürburgring. De opbrengst is wat summier; de lijkwagens, bezorgbusjes en Fiat Multipla’s ontbreken. Wel zie je een Mercedes die voor zijn achterste passagier iets te hard reed (ja, met een ‘d’). Zo hard zelfs, dat hij bijna uit het raam vliegt. En dat staat allemaal op bil, eh, beeld.

De video is opgenomen bij de bocht Brünnchen, vaak ook de YouTube-bocht genoemd. Deze bocht heet zo omdat er altijd genoeg camera’s staan om crashes vast te leggen, die daar met enige regelmaat plaatsvinden. Als je dus garantie wilt dat je spierwitte zitvlees vereeuwigd wordt in een YouTube-video, dan moet je het daar uit het raam steken. Verder raden we het uiteraard ten zeerste af.

Mercedes ‘gaat tot het gaatje’ op de Nürburgring

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie