HARLEY-DAVIDSON ROAD KING CLASSIC

De meeste mensen zullen twee keer moeten kijken om het te zien, maar de Touring-serie van Harley-Davidson onderging een revolutie. Nou ja… naar Harley-begrippen dan. Met meer power, minder trillingen en een betere koeling, davert het merk de 21ste eeuw binnen. Vermogen: 91 pk Motor:1.745 cc, V-twin Gewicht: 362 kg Prijs: € 28.850 (NL) / € 24.500 (B)

KTM 1290 SUPER ADVENTURE R

Hou je van enduro-modellen en stevig gasgeven? En liever maar geen Ducati? Dat treft: KTM heeft besloten dat de 1190-motor iets te kortademig was en schuift het 1,3-liter blok uit de Super Duke R in deze Super Adventure. Iets geknepen, maar nog altijd goed voor 160 pk. Ideaal om via een zo lang mogelijke omweg Europa rond te blazen. En zeker off-road een killer. Misschien wel even noppenbanden monteren dan, want anders moet je dat laatste mogelijk letterlijk nemen… Vermogen: 160 pk Motor:1.301 cc, V-twin Gewicht:240 kg Prijs: € 19.700 (NL) / € 17.350 (B)

Royal Enfield Himalayan

Waar de alleskunners van andere merken de afgelopen jaren alleen maar zwaarder, ingewikkelder en duurder werden, komt het Indiase Royal Enfield met een verfrissend tegengeluid. De Himalayan is een kale, rauwe fiets met rechttoe-rechtaan-techniek die na een driedubbele flikflak over een rotsblok waarschijnlijk nog met een hamer, spuug en touw te fiksen is. Perfect voor je wereldreis. Vermogen: 24 pk Motor:411 cc, eencilinder Gewicht: n.n.b. Prijs: n.n.b.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie