(advertorial)

Allereerst zal de MG Marvel R je weten te verrassen met zijn design: sportief en toch elegant, stoer en toch ruim. Eén blik leert je dat hij klaar is voor alles wat je van hem vraagt, of het nou een roadtrip of een trip naar de supermarkt is. Even opmerkelijk is de enorme hoeveelheid ruimte. Dat heb je met elektrische auto’s: doordat je geen grote motoren en versnellingsbakken hebt, blijft er des te meer ruimte over voor degene om wie het echt gaat: om jou dus. In de bagageruimte kun je eindeloze hoeveelheden koffers, boodschappen en huisdieren (oké: van die huisdieren zouden we misschien geen eindeloze hoeveelheden meenemen, maar een paar gaan prima) kwijt. Ook onverwacht: onder wat je normaal gesproken de motorkap zou noemen, zit nóg een enorm vak van 150 liter, waarin je, als je je nou gewoon beperkt tot 100 liter bier of iets anders, bijvoorbeeld ook je laadkabel kwijtkunt.

Vol met leuke verrassingen

Want ja, de MG Marvel R is elektrisch, zonder dat je, weer een verrassing, op enige manier beperkt. Op één lading kom je maar liefst 402 kilometer ver; ongeveer net zo ver als met een benzine-auto dus. Met even snelladen zit je trouwens binnen 30 minuten weer op 80 procent – kun je weer door.

En verder heeft elektrisch rijden alleen maar voordelen: de MG Marvel R is verbluffend stil, verbijsterend schoon én nog verpletterend snel ook. Hij heeft namelijk niet één, niet twee, maar drie elektromotoren, die er met zijn allen een bijzonder gezellige 288 pk tegenaan gooien. Weet je hoe lang ie over een sprintje naar 100 km/u doet? 4,9 seconden! Dat zijn sportwagenprestaties – knappe jongen die je bijhoudt bij het stoplicht.

Eenmaal in je comfortabele stoel vind je naast je een enorm touchscreen, waarmee alle functies van de MG Marvel R supereenvoudig te bedienen zijn.

Vriendelijke prijs

Het enige dat je misschien niet zal verbazen, als je iets van MG weet: de prijs van de MG Marvel R is eigenlijk heel vriendelijk. Meer weten of een keer een verbazingwekkende proefrit maken? Klik hier voor alle info!

Advertentie
Meer

Meer van TopGear

Advertentie