Iedereen die een PlayStation of Xbox One heeft, moet eigenlijk een spel hebben dat je met meerdere mensen op één console kunt spelen. Leuk als je vrienden, je kleine neefjes, je schoonmoeder of andere vage bekenden langskomen. FIFA, bijvoorbeeld. Het voetbalspel is echter niet voor iedereen geschikt; daar zijn kapotte controllers en gebarsten tv-schermen het bewijs van.

Micro Machines is een uitstekend alternatief. Dit jaar komt de nieuwe Micro Machines World Series uit. Je racet in kleine autootjes met grote wapens tegen je vrienden door bijvoorbeeld de keuken, de tuin of de schuur. Het spel biedt kort vermaak om in je uppie te spelen, maar met meer mensen achter één scherm is het uren hilariteit.

Naast de klassieke gamemodi zoals Race en Elimination, introduceert Micro Machines World Series gloednieuwe Battle Arenas die je in staat stellen massavernietiging in miniatuur aan te richten tegen vrienden of computer. Ook kun je met Team Play in modi zoals Capture the Flag en King of the Hill. En alles in HD, natuurlijk. In april dit jaar komt Micro Machines World Series naar PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Check de trailer van Micro Machines World Series

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie