Het was nogal een baaljaar voor een 25-jarige F1-liefhebber die aan een kustplaatsje in de buurt van Nice woont. Hij begon 2022 erg goed en alles leek hem voor de wind te gaan. Hij had een leuk vriendinnetje en ook op werk ging het heel aardig.

Maar al snel begint het gedoe op de werkvloer; er worden veel fouten gemaakt door collega’s en uiteindelijk zit de ijverige 25-jarige met de gebakken peren. Tot overmaat van ramp komt er in december ook nog eens een einde aan zijn relatie.

Maar 2023 lijkt weer erg goed te beginnen voor deze Charles, met dank aan een Franse miljardair. De oprichter van Ferrari-sponsor VistaJet nodigde de Monegask uit om een rondje te rijden in de Ferrari F2003 – de auto waarin Michael Schumacher voor de zesde keer wereldkampioen werd.

Deze V10-racer behoort tot de privécollectie van de Franse goedzak. Charles vermaakt zich kostelijk in de V10-Ferrari. Kijk, maar luister vooral, naar de beelden van Charles Leclerc in de V10-Ferrari van Michael Schumacher tijdens een rondje in Abu Dhabi. Wie weet gaat het dit jaar beter.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)