‘Villa de Mast is in totaal 1.025 vierkante meter groot. En dan tellen we de 215 vierkante meters van de garage – die ruimte biedt aan drie auto’s – niet mee’, schrijft de makelaar achter deze prachtige villa. Dat laatste is een probleem, als je veel geld hebt.

Als je collectie bestaat uit Ferrari’s en ander laag spul, kun je de vierkante meters er misschien maar beter niet bij optellen. En laten we wel wezen: als je bijna 5 miljoen euro te besteden hebt, zijn Ferrari’s een mogelijkheid. Krijgen architecten steekpenningen van automerken als Lamborghini om dergelijke hoeken aan te leggen zodat jij een SUV van ze koopt?

Schuin over de hobbel steken is dan ook het devies – dan moet het helemaal goed komen. Drempels lukt immers linksom of rechtsom (letterlijk, omdat schuin) ook wel. We demonstreren het graag een keer, in ruil voor een ritje in bovengenoemde Ferrari of ander sport-ding. We nemen een zwembroek mee. En hoeven niet thuisgebracht te worden.

Villa de Mast, zoals het enorme bouwsel met veel glas heet, staat in Eersel en pronkt met twee Land Rovers op de foto. Een slimme keuze. Als autoliefhebber kun je drie auto’s kwijt in de garage en nog een twee daarbuiten. Kopen? Kost je slechts 4,9 miljoen euro. Je weet ons te bereiken voor parkeeradvies.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie