Dat het grote centrale display in elke Tesla niet alleen oogt als een tablet, maar dat feitelijk ook is, bewijzen de vele easter eggs. Naast een behaaglijk haardvuurtje of een hilarisch scheetkussen kun je zelfs een racespel spelen op het scherm. Tesla-orakel Elon Musk wil de volgende stap zetten en Minecraft aanbieden als game, of in ieder geval iets dat daar op lijkt. Een tegenhanger van Pokémon Go ziet hij ook wel zitten. Dat plaatst hij, uiteraard, op Twitter.

Het idee om Minecraft in Tesla’s te installeren, is niet nieuw. Al in januari van dit jaar plaatste Elon Musk een reactie op Twitter met daarin de boodschap dat het ‘heel belangrijk’ is om het populaire spel aan te bieden. Nu tweet hij: ‘Denkt iemand dat ze een goede multiplayer-Minecraft werkend kunnen krijgen in Tesla’s? Of misschien een spel kunnen maken dat veilig virtueel samenwerkt met de realiteit, zoals Pokémon Go tijdens het rijden? Iets van een complexe versie van Pac-Man of Mario Kart?’

Musk is sowieso aardig aan het huishouden op Twitter de laatste tijd. Zijn commentaar op de lockdown in Amerika werd breed opgepakt door de media en drie dagen geleden tweette hij dat de aandelen van Tesla te duur waren. Het resultaat was een daling van 10 procent, wat een verlies is van 15 miljard dollar. Ook meldt Musk dat hij al zijn bezittingen wil verkopen, tot zijn huis aan toe. Gelukkig zouden Minecraft en Pokémon Go in Tesla’s niet tellen als fysiek bezit.

Minecraft en Pokémon Go in Tesla’s?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear