Nee, we zijn niet echt te spreken over Rolls-Royce’ gooi naar de toekomst. En dat is nog zacht uitgedrukt. Deze schaats op wielen doet pijn aan onze ogen. Na BMW en Rolls-Royce moet nu ook Mini eraan geloven. Het enige dat we er in positieve zin over kunnen zeggen, is dat de productiewaarde van de video indrukwekkend is. Goede cinematografie.

Maar goed, je merkt al dat als we het daar over gaan hebben, de auto zelf niet om over naar huis te schrijven is. De Mini Vision Next 100 doet ons denken aan een kwal. Zo’n doorzichtig naar ding waar je liever niet in wilt stappen, letterlijk. Gelukkig zit er een ‘inspire me’-knop in de auto, waardoor je snel naar fijnere beelden kunt kijken. Alsof de makers zelf al door hebben dat dit niet zo best is. Verder is de binnenkant… niet echt aanwezig. Ja, de auto heeft ook 100 jaar later een stuur en pedalen, maar daar houdt het eigenlijk wel op.

Advertentie

Reacties

  • Rick van den Oord heeft op 16 juni 2016 geschreven:

    Lieve help! Lijkt wel een rijdende Macbook! Ik hoef hem in ieder geval niet met die verschrikkelijk gimmicky ogende verlichting aan de buitenkant, alhoewel ik het interieur wel grappig vind gedaan. Het spijt me, Top Gear, maar moet ik nu ik dit geschreven heb verplicht mijn ogen laten laseren?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie