Mini Vision Next 100: Net zo sombere toekomst

Volgens ons moeten BMW, Rolls-Royce en Mini nog maar eens terug naar de tekentafel

Nee, we zijn niet echt te spreken over Rolls-Royce’ gooi naar de toekomst. En dat is nog zacht uitgedrukt. Deze schaats op wielen doet pijn aan onze ogen. Na BMW en Rolls-Royce moet nu ook Mini eraan geloven. Het enige dat we er in positieve zin over kunnen zeggen, is dat de productiewaarde van de video indrukwekkend is. Goede cinematografie.

Maar goed, je merkt al dat als we het daar over gaan hebben, de auto zelf niet om over naar huis te schrijven is. De Mini Vision Next 100 doet ons denken aan een kwal. Zo’n doorzichtig naar ding waar je liever niet in wilt stappen, letterlijk. Gelukkig zit er een ‘inspire me’-knop in de auto, waardoor je snel naar fijnere beelden kunt kijken. Alsof de makers zelf al door hebben dat dit niet zo best is. Verder is de binnenkant… niet echt aanwezig. Ja, de auto heeft ook 100 jaar later een stuur en pedalen, maar daar houdt het eigenlijk wel op.

Reacties
  1. Rick van den Oord zegt op 16 juni 2016 om 18:07:

    Lieve help! Lijkt wel een rijdende Macbook! Ik hoef hem in ieder geval niet met die verschrikkelijk gimmicky ogende verlichting aan de buitenkant, alhoewel ik het interieur wel grappig vind gedaan. Het spijt me, Top Gear, maar moet ik nu ik dit geschreven heb verplicht mijn ogen laten laseren?

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken