Met acties en zogenoemde scherpe aanbiedingen van auto-importeurs hebben we niet zoveel. Maar omdat interessantere nieuwtjes zo tegen het eind van het jaar ontbreken, ontkomen we niet aan dit bericht over de Mitsubishi Grandis.

Als je voor het eind van de maand je handtekening onder het orderformulier zet, dan kun je je nieuwe Grandis voor 99 hele euro’s laten omtoveren tot een rijdende bioscoop. Of je nu een Grandis met vijf, zes of zeven zitplaatsen bestelt, met het grote LCD-scherm in het plafond en een DVD-speler met afstandsbediening is iedereen achterin gegarandeerd stil. En om het voorin ook allemaal een beetje draaglijk te houden worden ook nog eens twee draadloze hoofdtelefoons geleverd.

Blijkbaar heeft Mitsubishi nogal wat Grandissen op voorraad, want er zijn meer mooie aanbiedingen. Voor 995 euro koop je bijvoorbeeld een navigatiesysteem, terwijl je voor nog eens 1.495 euro extra een LPG-installatie hebt. Met de brandstofprijzen van tegenwoordig heb je die er waarschijnlijk binnen een maand uit.

Reacties