Heb je iets meer dan drie ton te besteden aan iets leuks, dan kun je een dikke Ferrari met een zwikje opties kopen. Of je kiest voor meer blik voor je geld en koopt een Morelo Empire Liner.

De Morelo Empire Liner is een koninkrijk op wielen en alles aan de camper is beter, duurder en luxer uitgevoerd dan een gemiddeld woonhuis. Wat dacht je van natuursteen in de badkamer of een gigantisch panoramisch dak?

Check dit ook even: Deze afgetrapte Winnebago heeft 900 pk!

Elke Morelo Empire Liner heeft een kleine ‘garage’ voor je scooter. De grootste Morelo, van 10 meter, heeft zelfs een garage van 3,85 meter waarin je een Smart Fortwo of Fiat 500 kwijt kunt. Handig als je boodschappen wilt gaan doen in de binnenstad.

Je mag kiezen uit een van deze twee vrachtwagens als basis: een Mercedes Atego of een Iveco Eurocargo. Beide hebben een zescilinder diesel met ongeveer 300 pk en 1.000 Nm koppel. Het maximaal toelaatbare gewicht ligt op 11.990 kilo. Dat duw je niet even van zijn plek.

Wat kost die Morelo Empire Liner dan?

De vanafprijs is 338.500 euro op basis van de Iveco Eurocargo. Wil je liever de techniek van een Mercedes Atego, dan moet je 363.500 euro neertellen bij Morelo. De duurste, de Morelo Empire Liner 110 GSO, met garage voor een kleine auto kost je 414.900 euro.

Foto: SWNS

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear