Er bestaan twee soorten motorrijders: zij die al gevallen zijn en zij die nog moeten vallen. Een pechvogel in Amerika behoort nu sowieso tot de eerste categorie. De manier hoe hij daarin belandde, is nogal lullig te noemen. Hij verloor de controle over zijn motorfiets door ‘menselijk afval’. En dan hebben we het niet over filet americain voor kannibalen, maar over mensenmest.

Het gebeurde op een snelweg in de Amerikaanse staat Connecticut. Een tractor met blijkbaar een lekkage is de reden waardoor het vieze goedje op het asfalt terechtkwam. Waarom je met een aanhanger met kak rijdt? Vermoedelijk omdat er een septische tank ergens geleegd is. Volgens ABC News zorgde de lekkage voor extreem gladde omstandigheden.

Geen zware verwondingen

Een motorrijder ging dus door kak op de weg op zijn snufferd. Hij raakte lichtgewond en moest naar het ziekenhuis. Mocht zijn pak de val overleefd hebben, dan wil hij ‘m waarschijnlijk alsnog ritueel verbranden vanwege de stank. In totaal zouden er tien voertuigen gecrasht zijn vanwege de inhoud van de beerput. Twee politieauto’s werden geraakt door de oplegger van een vrachtwagen, maar de auto’s waren op dat moment leeg.

De politie kreeg uiteindelijk van getuigen te horen van welk bedrijf de tractor was. Een agent belde het bedrijf en die belde weer naar de bestuurder, die toen pas stopte langs de weg. De bestuurder van de tractor krijgt diverse boetes, waaronder roekeloos rijgedrag en het gevaar brengen van andere mensen. Het duurde een paar uur om de volledige snelweg weer schoon te maken.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie