Explosiekunstenaar Michael Bay werkt momenteel met namen als Mark Wahlberg en Josh Duhamel aan een nieuwe Transformers-film. Het spektakel, dat de subtitel The Last Knight draagt, verschijnt volgend jaar en verzorgt weer de nodige actie op vier wielen. Een weekje terug werd de Chevrolet Camaro van de olijke robot Bumblebee al vrijgegeven. Nu hebben we iets gemeners voor je.

De Decepticons zijn uiteraard ook weer van de partij in deze film, al jaren zijn dit de aartsvijanden van de Autobots met brave borsten zoals Optimus Prime in de gelederen. Eén van hun vijanden zal wederom de Decepticon Barricade worden, die in de vorige film in een vijfde generatie Ford Mustang-politieauto reed. Hij krijgt, net als Bumblebee, een fris jasje en is dus te zien in een politieversie van de zesde generatie Ford Mustang.

De auto heeft wederom een rek op de neus om klappen mee uit te delen en de ‘to enslave and punish’-tekst op de achterspatborden. Nieuw zijn de verduisterde koplampen, twee luchthappers op de motorkap en een setje schijnwerpers erop om het geheel af te maken. De spoiler is voor de gelegenheid ook nog even verdrievoudigd in grootte.

Transformers: The Last Knight draait vanaf 23 juni 2017 in de bioscoop.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)