Support your locals is het devies, niet? Volg daarom het goede voorbeeld van deze Nederlandse VW Golf R en ga langs bij de lokale tuningboer om extra vermogen uit je auto te pulken. Deze Golf in een bijzonder kleurtje ging onlangs onder het mes om zijn vermogen met bijna 60 procent te laten toenemen.

Door een Loba 462 Hybrid-turbo, een intercooler van Wagner, een downpipe van Milltek en een uitlaat van Akrapovic kon JD Engineering softwarematig het vermogen van de 2,0-liter viercilinder verhogen naar een forse 495 pk en 580 Nm. Dat is bijna 200 pk meer dan normaal. De software van de DSG-bak kreeg ook een upgrade.

Absolute Motors trok een kakigroene wrap van Inozetek over de zwarte koets van de Golf R. De 19-inch wielen komen van OZ en een schroefset van KW laat de overtollige ruimte tussen de Michelin-banden en de wielkasten verdwijnen. Grotere remmen met 380-millimeter schijven van Racingline zorgen ervoor dat de auto goed kan vertragen voor drempels, om de Rieger-splitter te beschermen.

Foto’s: Julescapdeville via Gry_MK7.5

Advertentie

Reacties

  • Rico heeft op 25 maart 2020 geschreven:

    Wat een monster! Deze auto gespot toen ik in a Dam was het leek wel een orkaan wat voorbij kwam zoveel geweld! Toen was die nog zwart persoonlijk vond ik em zwart mooier des al niet te min vindt ik deze auto de dikste R van Nederland!! 👌

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie