Eerlijk is eerlijk, we waren niet direct gecharmeerd van Need for Speed Payback. Het was meer van hetzelfde en de wegligging en de natuurwetten (of het gebrek daaraan) begon snel op de zenuwen te werken. Maar in een moment van stierlijke verveling pakten we de controller nog eens op en gaven we NFS Payback een tweede kans. We durven best toe te geven dat we ons prima vermaakten.

Dus mocht je de Need for Speed Payback nog nooit gespeeld hebben, dan moet je het zeker eens proberen. Je hebt immers niets te verliezen. Het spel is deze maand gratis te downloaden voor PlayStation Plus-gebruikers. Zeker nu alle coronamaatregelen weer net wat strenger zijn, kan NFS het vermaak bieden dat je nodig hebt. Sinds de release van het spel voegde EA een online-modus toe, dus je kunt met je vrienden de wereld verkennen.

Is NFS Payback de nieuwste?

Nee, dit is de op één na nieuwste. Need for Speed Heat kun je gaan spelen als je klaar bent met Payback. Of je wacht tot deze game over twee jaar ook gratis is. Dit jaar trakteert EA je tevens op een remaster van NFS Hot Pursuit. We hadden eigenlijk een gloednieuwe Need for Speed verwacht, maar waarschijnlijk komt deze dus volgend jaar.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie