Let op: deze actie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen!

Piep piep! Het is drie uur ‘s nachts. Zijn we nog allemaal wakker? Ga toch lekker slapen joh. Oh, je hebt de actie in TopGear nummer 62 gezien, en nu wil je een dagje racen in allerlei schitterende bolides winnen? Daar zouden wij ook voor opblijven.

Goed, dit is wat je moet doen. Neem het geurige Stigje uit TopGear nummer 60 en maak een foto… Geintje. Nee, deze keer is het veel simpeler.

Op 14 oktober 2010 vindt de TopGear Racedag plaats, mogelijk gemaakt door Bleekemolens Race Planet en Dunlop Tires. We hebben 100 plaatsen te vergeven. De gelukkigen zijn de eerste 100 abonnees die nu meteen, ogenblikkelijk, stante pede een mailtje sturen naar redactie@topgearmagazine.nl met het onderwerp ‘Ik wil gewoon racen!’ en je naam en adresgegevens. Ja, dat is alles!

Omdat we weten dat sommigen hardleers zijn, nogmaals onze enige voorwaarde: je moet abonnee zijn van TopGear Magazine om mee te doen. Oh, en je moet een rijbewijs B hebben. Logisch.

In de loop van zondagochtend, als The Stig wakker wordt van een lange nacht synthetische motorolie zuipen en ruitenwisservloeistof-shotjes, gaan we eens even tellen wie er gewonnen heeft. De eerste 100 inzendingen ontvangen dan spoedig bericht, maar kijk niet raar op als dat pas maandag gebeurt. We zijn nu eenmaal lui We houden jullie graag in spanning.

Update: de winnaars zijn inmiddels bekend. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Reacties

Lees meer over aston martin
Lees meer over lamborghini
Lees meer over porsche