Voor de onthulling van de nieuwe Audi A8 wordt niet gekozen voor een suffe livestream, maar het witte doek. Het vlaggenschip van Audi verschijnt in Marvels nieuwste rolprent Spider-Man: Homecoming. In juli kun je van de nieuwe Audi A8 genieten. Of van Spider-Man. Of van popcorn-gesmak. Of van kauwgum onder je schoen. Of allemaal tegelijk.

Wat doet de nieuwe Audi A8 in Spider-Man?

Gereden worden natuurlijk. Door niemand minder dan ‘Peter Parker’ en ‘Happy Hogan’. Laatstgenoemde rijdt Spider-Man namelijk rond in de nieuwe Audi A8 L. Tijdens deze scene zie je voor het eerst de voor- en zijkant van de nieuwe bak. Verder komen er ook nog wat nieuwe innovaties aan bod zoals het automatisch rijden in de file.

Nog meer Audi’s in de film te bewonderen?

Jazeker. Behalve de nieuwe Audi A8 hebben de Audi R8 V10 Spyder en Audi TTS Roadster ook een gastrol in Spider-Man: Homecoming. De A8 wordt op 11 juli officieel gepresenteerd aan het publiek bij de Audi Summit in Barcelona.

Audi doet sowieso goede zaken in het Marvel Cinemetic Universe. Protagonist Tony Stark (Iron Man) rijdt al sinds de eerste film in een Audi R8. Soms maakt hij een uitstapje naar de Honda NSX. Ook dienen verdacht veel Audi’s als decorstukken voor de Marvel-films. En ze gaan zelden stuk.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear