Tijdens raceweekenden laat Max Verstappen zich, behalve op het circuit, liever rijden. Dan heeft ie tenminste even tijd om de zaken op z’n telefoon te checken. Maar in zijn woonplaats Monaco heeft Max Verstappen gewoon een eigen auto. En als F1-coureur neem je natuurlijk geen genoegen met een vijfdehands Seicento. Nee, dan neem je direct de snelste auto op de Nürburgring.

De nieuwe auto van Max Verstappen is een Porsche 911 GT2 RS in het zilver. Dat wordt duidelijk uit een gesprek tussen de Nederlander en Nico Hülkenberg in de livestream van Liberty Media. Duidelijke platen van de auto hebben we niet, maar we gaan er gemakshalve eventjes vanuit dat de coureur een Weissach-pakket genomen heeft.

De Porsche 911 GT2 RS van Max Verstappen zal er dus ongeveer zo uitzien als hierboven. De achterwielaangedreven Porsche heeft 700 pk en sprint in 2,8 seconden naar de 100 km/u. In Nederland kost ie 354.500 euro, maar Verstappen zet ‘m waarschijnlijk op Monegaske platen – dat scheelt weer iets in de belastingen. Max wacht nog even op zijn kentekenplaten voordat ie mag rijden.

Met dank aan Oscar voor de tip!

Reacties

 • ronald heeft op 21 december 2018 geschreven:

  Dit is een plat geslagen kever met een opgevoerde motor. Qua wegligging afhangkelijk van de electronica. Het oorspronkelijke model is nog van voor de 2e wereld oorlog. Mannen van Porsche bedenk eens iets met een midden motor. Alleen door het brute geweld van de motor zet dit ding deze prestaties neer. Haal je alle elektronica eruit dan ontdek je pas wat voor lijkkist je rijd. De oude 911 word niet voor niets de widowmaker genoemd. Kortom veel poen voor weinig auto. De Aston Martin is een auto met stijl, klasse. Daar kan dit niet aan tippen.

  • peter heeft op 22 december 2018 geschreven:

   jaloers dat jij hem niet kan kopen ,met opmerking platgeslagen kever .bij mij kan je een bril komen halen en beter kijken

   Reageer
  Reageer
 • Chris heeft op 14 juni 2018 geschreven:

  Nou ja, we zien hem wel als die in de vangrail ligt in Monaco, daar heeft Max ervaring mee. Jammer dat hij geen exclusieve auto meer rijdt, het zou toch op zijn minst een Aston Martin moeten zijn, of is dit de boodschappenwagen?

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)