Job Smeltzer, in de wandelgangen van het internet en de muziekwereld beter bekend als DJ La Fuente, deelt graag twee passies met zijn volgers. Het ene is zijn muziek, uiteraard, en de andere is zijn liefde voor auto’s. De Nederlandse producer heeft daarbij een zwak voor de gemodificeerde Porsches van tuner Techart. Eerder liet hij daar zijn Panamera volledig verbouwen, en nu heeft hij zijn tweede Porsche onder handen laten nemen: een 911 Carrera 4S van de verse 992-generatie.

‘Het is de opwarmer voor de auto die later gaat komen’, zegt DJ La Fuente tegen TopGear. Wat hierna komt, wil de muzikant nog niet verklappen. Zijn volgende auto kun je over een jaartje verwachten. Tot die tijd rijdt hij rond in deze Porsche 911 Carrera 4S, die momenteel nog even 450 pk heeft. Zodra de motor goed is ingelopen, gaat hij terug naar Techart voor 560 pk. De uitlaat is wel alvast aangepakt voor meer geluid. De opvallendste toevoeging is de Techart-achterspoiler met doorzichtige pootjes.

Verder is de nieuwe auto van DJ La Fuente flink verlaagd. Hij kreeg een volledige Techart-kit aan de buitenkant en nieuwe wielen. Alle exterieurdetails zijn hoogglans zwart gemaakt en binnenin plaatste de tuner een nieuw stuur, andere pedalen en nieuwe matten. Uiteraard komt er nog een nieuw audiosysteem in de Techart Porsche van de DJ. ‘Het is gewoon dik. Hij kan alleen nergens naar binnen of over drempels. Daar ligt hij iets te laag voor. Maar ja, dan weet je wel dat het dik genoeg is’, vat hij het pakkend samen.

Reacties

  • Miguel heeft op 13 mei 2020 geschreven:

    Hij is echt een baas, maar dit kan echt niet!

    Reageer
  • Chris Jansen heeft op 12 mei 2020 geschreven:

    560pk? Dat is zo 2014, we leven nu in 2020 dus 600 pk is het minimum om nog te kunnen meetellen. loser!!!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)