Als je nog niet klaar bent voor Kerst, kun je nu beter gelijk wegkijken. Voor de mensen die geen familie van de Grinch zijn: dit is een Dodge Challenger Hellcat-slee. Ja, Kerst is echt de mooiste tijd van het jaar.

De Kerstman wil dit jaar blijkbaar in een recordtempo de cadeautjes rondbrengen, aangezien dit een Hellcat met een Redeye-upgrade is. Dat betekent dat ie nu 808 pk produceert. En we weten vrij zeker dat 800 paarden de klus sneller geklaard hebben dan negen rendieren. En de red nose van Rudolf hoeven we ook niet te missen, want we hebben nu een Redeye.

En het rondbrengen van cadeau’s zal niet alleen sneller gebeuren, maar ook luidruchtiger. Vooral omdat er nu vrij agressieve uitlaten zitten op de plek waar de voorbanden zich ooit bevonden. Die wielen zijn namelijk overal weggehaald en vervangen door glij-ijzers. Verder heeft de slee een kleinere voorruit en is er plek voor vier personen. Waarschijnlijk is de extra ruimte nodig voor de Kerstvrouw en een aantal elfjes.

We zien alleen wel een probleem. Als er een V8 over je dak raast, is het lastig om niet wakker te worden. Maar goed, we willen wel cadeautjes krijgen en dit lijkt ons een uitstekende manier om ze te bezorgen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)