Doe je riemen vast. Het belooft vandaag een emotionele achtbaan te worden. Na het treurige nieuws van de legendarische Canta, schiet nu de endorfine door je knar: er is een nieuwe Knight Rider in de maak. Met de enige echte David Hasselhoff. Dat vertelt The Hoff in een interview aan roddelpraatjessite TMZ.

Regisseur James Gunn (Bekend van Guardians of the Galaxy) is groot fan van Knight Rider. Hij wil dolgraag een nieuwe televisieserie opzetten met de acteur. De Hoffmeister realiseert geen jonge strandwachter meer te zijn en vervult graag de rol van ‘Devon’, de baas van Knight Industries. Wie Michael Knight gaat spelen, is nog een raadsel. Suggesties mogen uiteraard in de reacties.

Gunn en Hasselhoff (prima naam voor een detectiveduo, trouwens) zijn nu druk bezig met het bemachtigen van de rechten voor de televisieserie. We houden je op de hoogte! En dan nog de grote vraag: welke auto moet KITT worden?

En Knight Rider Heroes dan?

Ah, een kenner. Bijna twee jaar geleden verraste het internet iedereen met een spontane trailer van Knight Rider Heroes. De trailer suggereerde dat er een film aan zat te komen. Maar dit lijkt een stille dood gestorven te zijn. Update: dit bleek een reclamestunt om het leren jasje te verkopen.

Advertentie

Reacties

 • Arno WithLove heeft op 21 april 2019 geschreven:

  Nu reageer ik pas anderhalf jaar later, omdat ik nu hierover eens aan het Googelen, en ik weet wie Michael Knight kan spelen.
  Denk eens aan Knight Rider 2008, met in de hoofdrol Justin Bruening, speelde Mike Traceur, en kreeg de naam mee Micheal Knight.
  Hij moet zich alleen wel even scheren voor de serie natuurlijk, maar hij wordt dit jaar pas 40, dus jong genoeg om leuke stunts uit te kunnen halen.
  Misschien een leuk idee dat Deanna Russo voor Bonnie speelt, zij speelde mee als Sarah Graiman, ze kan natuutlijk ook deze naam behouden.
  En leuk om er bij te nemen voor de geavanceerd e snufjes, zorgen voor onderhoud van Kittt is Paul Campbell (speelde Billy Morgan) en Smith Cho.(speelde Zoe Chae), dus ideeën genoeg lijkt mij.
  Nu nog de auto, dat is een goeie vraag, je zou een auto moeten nemen die veel weg heeft van Kitt uit de jaren ’80, de Trans-Am.
  Denk aan de Pontiac Firebird Trans Am uit 1985. (Bron: https://bringatrailer.com/listing/1985-pontiac-firebird-3/ )
  We leven nu natuurlijk in 2019, dus een moderne variant blijkt een goed idee.
  Wat dacht je van Datei:2002 Pontiac Firebird Trans Am, dus uit 2002 (Bron:

  Verdere suggesties voor dit moment heb ik niet.
  Misschien nog 1, misschien wil acteur Bruce Davison (die voor Charles Graiman speelde in Knight Rider 2008 serie) wel de stem van Kitt doen.

  Zo zijn we helemaal compleet.
  ,,Let the TV show begin :)”

  Reageer
 • Maestro heeft op 10 augustus 2017 geschreven:

  Er is maar een Knightrider en dat is The Hoff, zelfs op leeftijd. En KITT? Waarom niet dezelfde Firebird?

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie