De makers van Need for Speed bevestigen op hun blog dat er dit jaar nog een nieuw deel komt. Laten we het voor de gein even Need for Speed 2017 noemen.

Het nieuwste deel pakt de draad op van Need for Speed uit 2015. Reken dus op een vrachtlading velgen, bumpers, lakkleuren, wraps en ander tuningspul. Het blauw op straat mocht nog niet met pensioen en komt terug in Need for Speed 2017. De politie jennen in getunede bakken, dus.

Wat is er nieuw in Need for Speed 2017?

Je fragiele polyester bumpers mogen zand proeven op de nieuwe onverharde wegen. De overmaatse spoilers krijgen een functie: de open wereld is bezaaid met diverse jumps. Bergpassen maken eveneens hun rentree. De grootste verandering is een gevolg van de stapels boze brieven die binnenkwamen bij de maker: er is bij Need for Speed 2017 géén internetverbinding nodig om te kunnen spelen. Uiteraard kun je wel online.

Bij het bericht plaatste de maker de bovenstaande afbeelding. Lekker vaag. We zien iets dat lijkt om een Hyundai Genesis Coupé (?) en een bord waarop ‘2 juni’ staat. Volgende maand dus meer. Hopelijk.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie