Als je aan snelle auto’s denkt, is een Nissan Patrol waarschijnlijk het laatste wat in je opkomt. En als je bij het woord snelheidsrecord denkt aan de Nissan Patrol, moet je je laten onderzoeken. En snel. Toch is het écht een Nissan Patrol die het snelheidsrecord op de afstand van een halve mijl brak. Laat je hoe dan ook maar even onderzoeken.

Hoe kan een Nissan Patrol zo snel gaan?

Al het overbodige gewicht verdween in de prullenbak. De deuren bestaan bijvoorbeeld uit licht glasvezel. Vervolgens plaatste de snelheidsconnaisseur twee enorme vuurspuwende turbo’s op de motor die alle voorbijlopende kamelen naar binnen zuigt. Met nog wat aanpassingen heeft deze Nissan Patrol genoeg vermogen om de deuren eraf te blazen. Letterlijk.

Het record dat de Frankenstein Nissan uiteindelijk heeft gehaald is 333,82 km/u. Heb je zelf nog een Nissan Patrol of een andere oude SUV staan? Denk er dan maar over na om je auto om te bouwen. Als het aan de TopGear Partij ligt, is er namelijk straks niet meer zoiets als maximumsnelheid. Tel uit je winst.

De Nissan Patrol met 2.000 pk

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear