Rockstar blijft onvermoeid doorgaan met het uitbrengen van updates voor Grand Theft Auto V. En dat is vooral goed nieuws voor autogekkies die GTA Online spelen. De ontwikkelaar luisterde goed naar de feedback van de spelers en binnenkort komen de Turismo Classic en de Infernus Classic naar GTA Online. Deze auto’s komen direct uit de straten van Liberty City (Grand Theft Auto III). Een nieuwe supercar met de naam Progen GP1 kun je straks ook in je garage parkeren. Die zie je in de afbeelding.

Top Down

Een grote verrassing is de gamemodus ‘Top Down’. Het is een nostalgisch eerbetoon aan het tijdperk waarin GTA nog van bovenaf gespeeld werd, maar dan met een aantal explosieve twists. Meer onthullingen volgen snel. Hier zijn nog geen foto’s van helaas.

Nieuwe races

In maart komt er een geheel nieuwe Stunt Race-stijl, die gemaakt is voor speciale voertuigen uit Import/Export zoals de Rocket Voltic, de Ruiner 2000 en de Blazer Aqua. Denk bij de Rocket Voltic-races aan het overbruggen van gigantische gaten op hoge snelheid, bij de Blazer Aqua aan parcoursen door land en zee en bij de Ruiner 2000 aan base jumpen met jouw voertuig. Zelf mag je ook aan de slag met het ontwerpen van parcoursen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie