Autofestivals zijn er in alle soorten en maten. Vaak hangt er een bepaalde thema aan vast waar de auto’s aan moeten voldoen. Denk aan JapFest met alleen maar Japanse auto’s, of het beroemde GTI-Treffen dat Volkswagen nu zelf voortzet. Maar blijkbaar kun je ook aan bezoekers bepaalde eisen stellen. Zo wordt er in de Verenigde Staten autofestival voor nudisten georganiseerd. Kom maar op met al je grappen over ‘grote koplampen’ en ‘flinke pookjes’.

Het autofestival voor nudisten is een initiatief van The Naturist Society. Van 10 tot en met 13 augustus ben je zonder kleding welkom op de Valley View Recreation Club in Cambridge, Wisconsin. Tijdens het evenement is er allerlei entertainment, zoals karaoke (met een ‘k’ helaas, gemiste kans), loterijen en awardshows.

Bij diezelfde recreatieclub is op 22 juli ook een Black Tie & Bling Casino-evenement. We zijn stiekem wel benieuwd wat we ons daarbij voor moeten stellen, black tie zonder kleren. Hoe dan ook: het autofestival voor nudisten laat duidelijk weten dat er absoluut geen kleding is toegestaan. Wel kun je voor 10 dollar een T-shirt halen van het autofestival… dat je dus vervolgens niet aan mag trekken.

Bron: CarBuzz

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie