Kanye West – Mercy

‘Let the suicide doors up. I threw suicides on the tour bus. I threw suicides on the private jet’, rapt Kanye West. Maar hij heeft niet zijn Kanye Best gedaan met zijn onderzoek. Een ‘suicide door’ gaat naar achteren open. Dat zou betekenen dat zijn auto, waarvan de deuren omhoog gaan, op zijn zijkant ligt. In de greppel, vermoedelijk. Of zal ‘de stem van een generatie’ Lamborghini-deuren bedoelen? Op een privéjet gaan de deuren naar onderen en dienen zo als trap. Érg onhandig, dus.

Sevn Alias – Gass (ft. Jason Futuristic, BKO & Jairzinho)

Sevn Alias gebruikt de woorden: ‘Gass. Ik pull up in die car, fast. Linkerbaan, gass.’ Dit kunnen wij niemand aanbevelen. De linkerbaan is namelijk de rijbaan waar je tegenliggers rijden. Het nummer gaat dus over spookrijden. Het moet zijn: ‘linkerrijstrook, gas’. Toegegeven, het bekt minder lekker. Bovendien lijkt het wel alsof iemand ‘ghostride the whip’ doet op 1:13 in het nummer.

Alanis Morissette – Ironic

‘A traffic jam when you’re already late’, benoemt Alanis als iets ironisch. Dat is niet ironisch, maar gewoon dikke pech. Wanneer te je te laat bent voor een bespreking over hoe weinig files er tegenwoordig zijn, dát zou ironie zijn.

Getting Jiggy With it – Will Smith

‘850iS if you need a lift. Who’s the kid in the drop? Who else? Will Smith’, roept de laatstgenoemde artiest in zijn nummer. Zoals een bekende presentator van een autoprogramma op de BBC ooit opmerkte: van de 850iS is nooit een cabriolet (‘droptop’) gemaakt. Al betreft het volgens het grote boze internet een gemodificeerd en uniek exemplaar.

Advertentie

Reacties

  • N. heeft op 8 januari 2018 geschreven:

    En dan hebben we het nog niet eens over de EG moeilijke keus tussen een Honda en een Bentley…

    Reageer
  • N. heeft op 8 januari 2018 geschreven:

    En dan hebben we het nog niet eens over de EG moeilijke keus tussen een Honda en een Bentley…

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie