In de lente komen alle bloemetjes, vogeltjes en mooie meisjes weer tevoorschijn, dus kun je maar beter zorgen dat je er een beetje appetijtelijk bij loopt. TopGear helpt! Als je nu namelijk een jaarabonnement (12 nummers) op ons magazine neemt voor 59,95* euro, krijg je van ons een hip Oger THE RED-shirt ter waarde van 98 euro!

‘Kwaliteit, elegantie en stijl’, dat zijn de kenmerken die Oger aan hun THE RED-serie hangt. Er zijn echter zo veel kleurtjes, dessins en maten, dat het ons verstandiger leek om je zelf je shirt te laten uitzoeken. Maak je gebruik van deze abonnementsaanbieding, dan krijg je van ons een voucher die je kunt inwisselen bij een van de Oger-winkels (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Antwerpen) in ruil voor zo’n prachtig shirt. Let wel: de voucher is niet inwisselbaar voor geld, en is niet te gebruiken tijdens de (pre)sale-periode.

Waar wacht je nog op? Regel zo’n schitterend Oger-shirt en sluit nu hier je TopGear-abonnement af!

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Abonnementen lopen tot wederopzegging, met uitzondering van proef- en cadeau-abonnementen; deze stoppen automatisch na de abonnementsperiode. Deze aanbieding geldt alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad.

Reacties