Wie regelmatig en lange afstanden op A2 rijdt moet over het geduld van een Shaolinmonnik bezitten. Of de zelfbeheersing van een veganist bij de Burger King.

Heb jij minder zelfbeheersing dan een zwangere vrouw rond een pot augurken en lukt het je niet je voet van het rechterpedaal te houden? Dan krijg je regelmatig fanmail uit Leeuwarden. De onderstaande Duitsers hebben een oplossing gevonden voor je probleem. Want het is pas een overtreding als je betrapt wordt.

Het coole snufje is uiteraard compleet illegaal. Als je gepakt wordt en je hebt klavertjevier-niveau geluk krijg je een boete van 130 euro voor ondeugdelijke kentekenplaten. Waarschijnlijk hebben de dienders niet veel sympathie voor je actie en wordt het gerekend als een misdrijf voor het bewust verbergen van je kentekenplaten. Dan ben je gewoon zwaar de augurk. Hou de gadget maar voor show-doeleinden.

Als je overigens de hele A2 afreist (Amsterdam naar Maastricht) en 130 in plaats van 100 km/u rijdt, scheelt dat je niet eens een half uur. Doe met die informatie wat je wilt. Als je het maar op de rechterrijstrook doet.

Ongestraft hardrijden op de A2

Advertentie

Reacties

  • ///M5 heeft op 16 januari 2017 geschreven:

    Jammer, maar dit werkt alleen in Duitsland. Daar wordt men van voren geflitst, hier in Nederland van achter. 😉

    Reageer
  • manicnirvana heeft op 16 januari 2017 geschreven:

    Ik heb geen DAF dus ik kan niet ongelimiteerd hard achteruit rijden m.a.w. is deze “oplossing” tamelijk nutteloos.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie