Storm Ciara was voor Nederland, in vergelijking met dit, louter een onhandig natuurverschijnsel. In Brazilië hebben ze het net iets erger. São Paulo kampte deze week met zware regenval en overstromingen. Daar stroomden zelfs een parkeergarage vol, en daarin stond deze Lamborghini Huracán, die helaas ten tijde van de regenval onverzekerd was. De auto was gedoneerd door een anonieme goedzak.

De Lamborghini Huracán was onderdeel van de tv-documentaire Mutant Supercars, waarbij de auto 1.500 pk moest krijgen, een aangepast onderstel en betere aerodynamica. Het uiteindelijke doel was om de auto te veilen voor een goed doel. Omdat de auto op het moment niet gebruikt werd en met een vals gevoel van veiligheid binnenstond, zette eigenaar Trend Innov Action de verzekering stop.

Tuner Fernando Santos weet nog niet of de auto te redden is. ‘Nu loopt alles gevaar. We weten niet wanneer het project zal doorgaan, hoe het project verder zal gaan of hoeveel het kost om de auto te repareren’, zegt hij tegen G1 Globo.

Onverzekerde Lambo verdrinkt in São Paulo

De Huracán na de overstroming

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)