Tijdens Black Friday bereikt de commercie van Kerstmis zijn hoogtepunt. De traditie is over komen waaien uit Amerika, en het is de dag waar iedereen zijn kerstinkopen gaat doen, met flinke kortingen. Als je daar überhaupt de winkels weet te bereiken, is het soms letterlijk vechten om een parkeerplaats. Daarom kun je beter vanuit je luie stoel je banksaldo opmaken aan de vele kortingen. En waar kun je je zuurverdiende geld beter aan besteden dan aan een van de vele racegames en game-accessoires die dit jaar zijn uitgekomen. Hieronder hebben we een lijstje met de beste kortingen voor je gemaakt. Hoef je je geen moment te vervelen tijdens de kerstvakantie.

Gran Turismo Sport – 50% korting

Sony biedt de nieuwste Gran Turismo aan met 50 procent korting. Maar als je liever de game gratis wilt, kun je ook gewoon een abonnement op TopGear nemen.

Need for Speed Payback – 40% korting

Ook de over-the-top-actiegame wordt door Sony goedkoper van de hand gedaan op Zwarte Vrijdag. Het is niet zoveel korting als Gran Turismo Sport, maar voor een game die net in de winkel ligt, is het mooi meegenomen

Forza Motorsport 7 – 38% korting

Ben je toe aan een flinke collectie auto’s waar je mee kunt racen? Ook Forza ontkomt niet aan de kortingstsunami. Hier kun je de game met 40 procent korting krijgen.

Playstation VR-bril – 38% korting

Eigenlijk kun je een Playstation VR-bril nog maar beperkt gebruiken voor racegames. Driveclub VR en Gran Turismo Sport bieden mogelijkheden voor virtual reality. Er moet nog een echte racegame komen die volledig in virtual reality te spelen is. Om alvast te oefenen kun je hier een bril kopen.

Xbox One S met Forza Horizon 3 – 37% korting

Bij deze aanbieding van de Xbox One S krijg je Forza Horizon 3. Dat is leuk, maar inmiddels is het spel alweer flink verouderd. Gelukkig zijn er genoeg andere racegames voor de Xbox in de aanbieding.

Fanatec CSL Elite Wheel Starter Pack – 40% korting

De racesturen van Fanatec zijn van hoge kwaliteit, maar dat brengt ook een prijskaartje met zich mee. Gelukkig heeft Fanatec voor Black Friday flink de prijzen verlaagd.

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 22 november 2017 geschreven:

    Toen ik las dat jullie vonden dat FH3 al weer verouderd is, raakte ik toch weer in paniek: moet ik straks alweer al m’n geld uitgeven aan een nieuwe game-console en/of race games?!

    Reageer
  • N. heeft op 21 november 2017 geschreven:

    FM7 is bij Intertoys deze week €35…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)