Er zijn nog maar twee afleveringen van het nieuwe seizoen uitgezonden, en we hebben al een uitzinnige hypercar zien langskomen, een idioot geconstrueerde mini-auto met Jeremy erin, en een gave roadtrip door de VS met auto's met minimaal tien cilinders. What's next? TopGear zou TopGear niet zijn als er niet een grootse, transcontinentale race op het programma stond.

In aflevering 3 (zondag, 21.00 uur, BBC2 en BBC HD) stappen James en Richard op de trein bij het Wembley-stadion om in de richting van Milaan te reizen om een voetbalwedstrijd te bekijken. Jeremy weigert zoals gebruikelijk om voet in het openbaar vervoer te zetten, en gaat dus per auto; maar dan wel de auto die de meeste pk's voor het minste geld biedt. En dat is de nieuwste Ford Mustang Shelby GT500, met ruim 650 paardjes voor de prijs van ongeveer drie pakken melk.

Uiteraard hebben we ook iemand te gast die de Kia over het circuit komt jagen. Deze week is dat zangeres, autoliefhebber en Ferrari 458 Italia-eigenaresse Amy MacDonald. Onze setfotograaf maakte wat kiekjes van haar en van de repetities in en om de studio, met onder andere een moonwalkende Stig en James in… een effen coltrui. Check de foto's hierboven. En wees erbij, zondag om 21.00 uur!

Reacties